4/27/2011

klubb GULD @ Nefertiti


Vi var och är stolta över att ha kört klubb på Röda Sten. Men men och men. Fy fan va det påverkar hur man blir bemöt, i bland är det helt enkelt inte värt att vara på ett "hipt" ställe om arbetet förstörs på grund av kommunikationen mellan inblandade. "Man" ska väl bara göra sådan som ger mer än tar mer energi. 
Hur som helst. Efter stora bevis på att våra klubbar gått grymt bra på Röda Sten så ägaren helt klart något problem med oss, kanske just för att vi är brudar och lyckas, jag vet inte vill inte tro det, men känslan leder mig tlll den tanken. Varför får vi inte fler datum rakt i fejjan när vi haft fulla hus!? Medan "en annan klubb" har datum hela fucking sommaren, men var är alla gästerna!? är det inte det klubbägare vill ha, mycket folk som spenderar pengar och inte slåss!? 

Nå väl. Nefertitit here we come. Det var en av de klubbarna vi snackade om när vi började spåna på våra klubb-idéer och visioner. "Nef, fan de hade vart coolt". Och efter två klubbtillfällen så vill dom bara ha oss! 
Jag är så sjukt peppad! har också blivit bemöt bra. 

Nu, reklampaus  klubb GULD med Håll Käften och Dansa på Nefertiti

klubb GULD är "to much och over the top". Nintendo Tv-spel (64 och 8bit) är som en extra bonus i guldhörnen men dansen är i fokus! Hiphop/electro pumpar igång dansgolvet och ambitionen är alltid att svettet ska skvätta. klubb GULD gillar att se sig själva som en utflippad hemmafest. 

"Håll käften och dansa" klubb GULD kunde inte sagt det bättre själv. 

Under kvällen möter ni kollektivet "Håll käften och dansa" som inte bara vänder "plattor" dom vill lägga till showen, mycket dans och skapa något nytt. Och samtidigt röra om lite i den här stinkande machogrytan. "Håll käften och dansa" har och är en klubb i Stockholm som ger dubstep, hiphop, 90´s, mashups och afrobeats som i kväll gästar klubb GULD på Nefertiti. 
Som vanligt är resident Dj-duon Asmathtic Pugs på plats med hårt pulserande hiphop/electro. 
Nintendo kontrollerna är redo och dansfilmena rullar!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar